Welkom in onze gemeente


Indien gij van ganser harte gelooft, zo is het geoorloofd

Activiteiten » Zangkoor 'Jezus Alleen'

Het zangkoor heeft een lange traditie. Het werd opgericht in november 1922. Sinds de oprichting heeft het koor zich altijd sterk gemaakt om het Evangelie zingend door te geven. Dat is ook voor de leden van het koor, en voor de dirigent, de drijfveer. Mensen zingend vertellen van redding en behoud. Dat klinkt in uw oren misschien wel oubollig of ouderwets, maar niets is minder waar. Want er is redding en behoud voor iedereen. En dat proberen ze door te geven.

Iedere maandagavond wordt er in ontspannen sfeer gerepeteerd van half acht tot plm. half tien. Zo vaak als maar kan gaan ze uit te zingen. Menigmaal werken ze mee aan een dag- of weeksluiting in bejaarden- of verzorgingstehuizen. Eenmaal per maand ( 3e zondag ) zingen ze in de dienst in eigen gemeente. En natuurlijk met hoogtijdagen zoals Kerst, Pasen en tijdens het bekende najaarsconcert in Emmer-Compascuum.

Momenteel is het ledenaantal 22. Dat betekent dat er nog plaatsen vrij zijn om mee te zingen. De zangstijl is variƫrend, van klassiek tot hedendaags. Van traditionals tot negrospirituals. Meestal zingen we deze acappella, maar soms ook met piano- of orgelbegeleiding.

Hopelijk mogen we ook eens voor u zingen, maar wel tot glorie van God. Want alleen voor Hem willen we zingen, tot eer van Jezus Alleen.

 

» Terug naar de vorige pagina

Aanstaande donderdag
01 januari 1970

Nog geen informatie..

<